Vállalkozások

Progamunkhoz azokat a vállalatokat várjuk, amelyek olyan eszközként használják a vállalati társadalmi felelősségvállalást (VTFV), ami a törvényi előírásokon túlmenően („önként vállalva”) fejleszti a munkakörülményeket, illetve kedvez a társadalomnak és a helyi közösségnek.

Vállalkozás Rövid ismertető

  

 

Bakosfa Kft.

„Kollégáimmal napról-napra azon fáradozunk, hogy asztalos üzemünkben és barkács boltjainkban a folyamatos megújulás mellett olyan termékeket gyártsunk vagy ajánljunk, amik a jó minőséget képviselik, és megrendelőink elképzelései szerint készülnek. Tesszük ezt azért, hogy lakása a barátságos berendezéseknek köszönhetően bensőséges otthonná váljon, ahová mindig szívesen tér haza.” ~ Bakos Miklós

Barba Negra Music Club

A XI. kerület szívében található szórakozóhely évek óta elhozza a legnagyobb magyar sztárokat, akiket szeretnek a fiatalok, vagy épp a szüleik, így elmondható az is, hogy korosztályokon átívelően szórakoztatjuk a hozzánk ellátogatókat.Már a kezdetektől fontos számunkra, hogy nálunk ugyanolyan jól szórakozzon mindenki, ezért kiemelten odafigyelünk a fogyatékkal élő emberekre és kedvezményeket biztosítunk nekik.

Erste Bank Hungary Zrt.

Az Erstét 200 évvel ezelőtt azért hozták létre, hogy társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül mindenki részesülhessen a jólétből, melyek megóvása és terjesztése továbbra is célunk. Jövőképünk egyik fontos mondata: „Elkötelezettségünket ügyfeleink és Magyarország iránt banki és befektetési szolgáltatásainkon kívül társadalmi szerepvállalásunkkal is bizonyítjuk.”

evopro Holding Zrt.

Az evopro csoport budapesti székhelyű nemzetközi mérnökiroda, amely több száz fős, magasan képzett mérnöki szakembergárdájával kulcsrakész ipari megoldásokat szállít. Az evopro cégcsoport a fenntarthatósági tervet azért tartja fontosnak, mert felelősséget érez világunkért és a világban zajló folyamatokért, amely fenntartható és fejlődési céljaiért közösen, együttes erővel kell fellépnünk a leghatékonyabb eszközökkel. 

GEFCO Magyarország Kft.

A GEFCO Magyarország Kft., a Peugeot Citroen Csoport és az Orosz Állami Vasutak leányvállalata 2006 óta végez logisztikai szolgáltatásokat Magyarországon. A GEFCO több, mint 65 éves tapasztalatának, és globális hálózatának köszönhetően Európa 10
legnagyobb logisztikai vállalata között szerepel.

Global Payments Europe

A Global Payments Inc. a világ egyik legnagyobb, nem banki tulajdonú kártya elfogadó szolgáltatója, 50 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikus kártyatranzakció-feldolgozási szolgáltatások területén. A Global Payments minden évben világszerte Day of Service napot tart, amikor a kollégák idejükkel, önkéntes munkájukkal szolgálják azt a szűkebb és tágabb környezetet, ahol tevékenykednek.

 

 

 

IBM Magyarország

Az IBM 1936-ban alapított magyarországi cégcsoportja több ezer embert foglalkoztat, üzleti tanácsadási, szolgáltatási, szoftver-hardver szakértői, értékesítői és gyártási területeken. A cég minden lehetséges eszközzel támogatja tehetségeinek kibontakozását és a sokszínűséget, melyet kiemelkedően fontos üzleti prioritásként tartunk számon, és fenntartható sikerünk alapja.

Kamaszok Napja

Évek óta sikeresen futó Kamasznap programcsomagunk 4 témát érint: Biztonságos Internet, Drogprevenció,Pénzügyi ismeretek és Testi változások.

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

Többféle módon is lehetőséget teremtünk a magunk és ügyfeleink számára a társadalmi, környezeti és gazdasági felelősségvállalásra, így növeljük a pénzügyi tudatosságot is. Közösségi bankként a direkt banki adományozás vagy szponzoráció helyett is a banki ügyfelek döntenek a bank támogatási pénzösszegeinek felajánlásáról a társadalmi szervezetek részére.

 

 

MAVIR ZRt.

A MAVIR ZRt. az energiaszektor meghatározó szereplője, Magyarország villamosenergia átviteli hálózatának irányítója és üzemeltetője. Felelős működésük a villamosenergia-rendszer fenntarthatóságának záloga.

 

 

 

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.

A MOL-csoport előnyben részesíti az olyan diverzifikált kezdeményezéseket és projekteket, melyek csak a kezdeti szakaszban igényelnek támogatást és idővel önfenntartóvá válnak, valamint alapvetően globális problémákra keresik a megfelelő választ. A MOL-csoport társadalmi célú befektetéseinek 27 százalékát fordítja az oktatásra és a fiatalokra, 9 százalékát környezetvédelemre, 8 százalékát egészségfejlesztésre, 8 százalékát szociális és gazdasági fejlesztésekre.

PwC Magyarország

A kétkezi önkéntes munkán és a tárgyi adományozáson túl, kollégáinkkal úgynevezett pro bono tevékenységet nyújtunk hazai civil szervezetek számára. Ezt kívánjuk erősíteni a jövőben is, új partnerségek és kapcsolatok kiépítésével.


 

 

REGIO JÁTÉK

A REGIO JÁTÉK a közösség tagjaként tekint magára, és ez a szemlélet nemcsak az áruházak szintjén, hanem a teljes vezetésben megvalósul. Sikeressége és piacvezető pozíciója lehetővé teszi, hogy támogatásokkal, adományokkal segítsen másokat, akár állandó jelleggel, vagy egy-egy kisebb kampány szintjén.

  

 

Trófea Grill Étterem Újbuda

Immáron 2006 óta várjuk kedves vendégeinket Újbudán, a legnagyobb Trófea Éttermünkben, ahol fix áron fogyaszthat a több mint 100 féle ételünkből, svédasztalunkról. Válasszon korlátlanul fogyasztható borokat, pezsgőt, csapolt sört, szénsavas és rostos üdítőket, ásványvizet és kávét.
© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu