Bemutatkozás

A tenni akarás hívta életre az Esélyek utcája elnevezésű programunkat, amelynek legfontosabb célja, hogy segítse a kapcsolatteremtést a civil-, a vállalati-, az önkormányzati és állami szektor között.

Köszöntjük a Kedves Látogatót!

 

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján a hátrányban élő, nehézséggel küzdő lakosai életminőségét intézkedéseivel a civil és a vállalati partnereivel közösen javítani tudja. Minden évben hajt bennünket a lendület, hogy újabb és újabb programokkal tudjuk segíteni közösségünket, és hívjuk fel mindenki figyelmét az esélyegyenlőség, a családbarát szemlélet kialakításának fontosságára.

 

Ez a tenni akarás hívta életre az Esélyek utcája elnevezésű programunkat, amelynek legfontosabb célja, hogy segítse a kapcsolatteremtést a civil-, a vállalati-, az önkormányzati és állami szektor között. Szeretnénk elérni, hogy közös rendezvényeink, programjaink valamint az erre a célra létrehozott weboldal lehetőséget adjon arra, hogy megismerjük egymás esélyegyenlőségi törekvéseit, családbarát működésének kialakítását célzó intézkedéseit, ezeket összehangoljuk, valamint közösen gondolkodjunk és tegyünk lépéseket ennek szélesítése, erősítése érdekében.

 

A program egyedülálló weboldalán a civil szervezetek, a vállalatok és az önkormányzat találhatnak egymásra, tölthetik fel esélyegyenlőségi, családbarát, fenntarthatósági vagy önkéntes programjaikat, kereshetnek partnereket, szolgáltatókat, támogatókat.

 

Az oldal használata

 

Társadalmi szereplők címszó alatt találja az Önkormányzat bemutatkozását, esélyegyenlőségi programját, amely keretet nyújt az Újbudán folyó esélyegyenlőséggel kapcsolatos munkának. Folyamatosan csatlakoznak a programhoz és jelennek meg oldalunkon azok a civil szervezetek, akik a kerületben dolgoznak, vagy tevékenységük a kerületi lakosokat érinti. A vállalatok címszó alatt pedig rövid ismertetőt találnak a társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos irányukról, programjukról, illetve, aki rendelkezik fenntarthatósági jelenéssel az is letölthető az oldalról.

 

Partnerkereső menüpontunk alatt tesszük közzé azokat a projekteket, programokat, amelyekhez, akár az önkormányzat, akár a civil vagy vállalati szektorban tevékenykedők partnereket keresnek. „Új program beküldése” címszó alatt pedig megtalálható az a rövid adatlap is, amelynek teljes kitöltésével Ön, mint a három szektor valamely tagja, új programajánlatot javasolhat. Az itt megadott információk először munkatársunkhoz kerülnek, aki az adatok szerkesztése és ellenőrzése után az partnerkereső ajánlatot a „Programok” menüpont alatt nyilvánossá teszi, így azt megismerhetik az oldal a partnerprogramba bekapcsolódni kívánó látogatói, ezáltal könnyítve meg a célirányos kapcsolatteremtést.

 

Ha az oldal használatával vagy az űrlap kitöltésével kapcsolatban további kérdése van, „Kapcsolat” menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.

 

Sikeres programokat és hatékony együttműködést kívánunk!

Címkék: 
© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu