MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt. bemutatkozása



A MagNet Bankban egy értékközpontú társadalom létrehozásán dolgozunk: összekapcsoljuk a különböző társadalmi szereplőket, transzparensebbé tesszük a pénz útját, egyéni döntési alternatívákat biztosítunk ügyfeleink számára, és láthatóvá tesszük ügyfeleink személyes hatásait.



 
Többféle módon is lehetőséget teremtünk a magunk és ügyfeleink számára a társadalmi, környezeti és gazdasági felelősségvállalásra, így növeljük a pénzügyi tudatosságot is. Közösségi bankként a direkt banki adományozás vagy szponzoráció helyett is a banki ügyfelek döntenek a bank támogatási pénzösszegeinek felajánlásáról a társadalmi szervezetek részére. Létrehoztuk a Közösségi Adományozási Programot, van nálunk becsületkasszás számlavezetés, társadalmi ügyeket támogató bankkártya, közösségi betét-és hiteltermékek, és kiegyensúlyozott tulajdonosi profitszemlélettel működünk.

   

A MagNet közösségi tevékenységéről szóló interaktív beszámoló, mely jól szemlélteti, hogy ügyfeleinkkel közösen milyen társadalmi hatást gyakoroltunk 2018-ban, az alábbi linkről érhető el: https://www.magnetbank.hu/kozossegi-beszamolo/ 

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu