Nem Adom Fel Alapítvány bemutatkozó

Alapítványunk 2005-ben jött létre, értékrendjének legfőbb pillére a következő mondat: „Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen.”

 

A Nem Adom Fel Alapítvány elsődleges célja nem az, hogy segítő szolgáltatásokat hozzon létre a hátrányos helyzetű családok és személyek számára, hanem az, hogy segítsen felfedezni és kiérlelni azt a lelki erőt és azokat a képességeket, amelyek által mindenki a legtöbbet hozhatja ki magából és a saját életéből. Ezt jelenti a „nemadomfel” lelkület. Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élő roma, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan.

 

Célunk, hogy a társadalom valamilyen okból hátrányos helyzetű tagjait segítsük abban, hogy önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberekké váljanak.Olyan emberekké, akik maguk is közreműködnek abban, hogy egy lelkileg erős, felelősséget vállalni akaró és tudó társadalom formálódjon Magyarországon.
Változatos, és egyre bővülő programjainkkal ugyanazt a központi üzenetet igyekszünk alátámasztani: bármilyen háttérből is jövünk, mindannyian elég gazdagok vagyunk ahhoz, hogy másoknak segítsünk. És nem adjuk fel azt, hogy legyen JOBB VELÜNK A VILÁG!

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu