REGIO JÁTÉK bemutatkozó

A REGIO JÁTÉK családi tulajdonban lévő magyar cég, mely immár 25 éve működik a magyar piacon. Országosan 33 játékáruházat működtet és webáruházzal is rendelkezik.

 

A REGIO Játékkereskedelmi Kft-t 1990-ben, családi vállalkozásként alapította Gyaraki József ügyvezető. A vállalat ma már országos hálózattal rendelkezik és a kereskedők számára is elérhető webáruházzal hazánk piacvezető játékforgalmazója. A kis- és nagykereskedelemmel egyaránt foglalkozó REGIO JÁTÉK a tavalyi esztendőben, 2015-ben 9 milliárd forintos nettó árbevételt generált, és olyan nemzetközi márkák kizárólagos magyar forgalmazója, mint a Disney plüssök vagy a képkirakóiról ismert Ravensburger, SIKU fém autók, 4M tudományos és kreatív játékok. Emellett a REGIO Játékkereskedelmi Kft számos magyar klasszikus terméket is gyárt és forgalmaz, mint a Diavetítő és Gazdálkodj okosan! társasjáték.

 

A REGIO Játékkereskedelmi Kft a LEGO magyarországi szelektív nagykereskedelmi partnere. A vállalat 2015-ben pénzügyi stabilitásának elismeréseként Bisnode AAA tanúsítványt kapott.

 

A REGIO JÁTÉK a közösség tagjaként tekint magára, és ez a szemlélet nemcsak az áruházak szintjén, hanem a teljes vezetésben megvalósul. Sikeressége és piacvezető pozíciója lehetővé teszi, hogy támogatásokkal, adományokkal segítsek másokat, akár állandó jelleggel, vagy egy-egy kisebb kampány szintjén. A REGIO JÁTÉK több mint 10 magyarországi egyesületet és szakszervezetet támogat vásárlási kedvezménnyel, valamint általános kedvezményeket nyújt az oktatási és egészségügyi intézményeknek.

 

A több mint 10 éves múltra visszatekintő együttműködés a Baptista Szeretetszolgálattal olyan belföldi és nemzetközi baptista programokhoz való csatlakozást jelent, mint a prevenciós előadássorozatok, a bűnmegelőzés támogatása, vagy éppen a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése.

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu