IBM bemutatkozó

Az IBM 1936-ban alapított magyarországi cégcsoportja több ezer embert foglalkoztat, üzleti tanácsadási, szolgáltatási, szoftver-hardver szakértői, értékesítői és gyártási területeken.

 A cég minden lehetséges eszközzel támogatja tehetségeinek kibontakozását és a sokszínűséget, melyet kiemelkedően fontos üzleti prioritásként tartunk számon, és fenntartható sikerünk alapja. Büszkék vagyunk rá, hogy egyenlő bánásmódot biztosítunk minden munkatársunk számára, ennek egyik fontos garanciája, hogy a nemzetközi sztenderdet jelentő Diversity Policyt előírásaihoz alkalmazkodunk. Az egyenlő bánsámód elvét a munkáltatói feladatok teljes körére alkalmazzuk, beleértve a munkaerő felvételét, a munkakörülményeket, a munkabérek, jövedelmek, juttatások megállapítását, a képzés, a továbbképzés és egyéb ösztönzők kialakítását, ahogy a szakmai előmenetelre, áthelyezésre, felmondásra vonatkozó eljárásokat is.

 
Elutasítunk mindennemű diszkriminációt és hátrányos megkülönböztetést, és kiemelt figyelmet fordítunk ezek megelőzésére, megszüntetésére. A megfelelő embert a megfelelő pozícióra elv jegyében nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink képzésére, fejlesztésére. Biztosítjuk, hogy az előmenetel a képességek, az egyénben rejlő lehetőségek, a teljesítmény, a fejlődésre való nyitottság és egyéni fejlődési potenciál mértékében legyen biztosított minden munkatársunk számára.

 

Az alábbi linkekre kattintva, angol nyelven tájékozódhat a cég társadalmi felelősségvállalásával és fenntarthatósági politikájával kapcsolatban:
 
a globális CSR weboldalunk: http://www.ibm.com/ibm/responsibility/
 
2014 Corp. Responsibility Report : http://www.ibm.com/ibm/responsibility/2014/
 
Corporate Services Corps missziók Dél- és Kelet - Európában: http://www.ibm.com/ibm/responsibility/corporateservicecorps/whereweare.html

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu