VILÁGNYITÓK 2017 - a legjobb pillanatok

Így érezték magukat a gyerekek, a fellépők és a segítők a 2017-es “Világnyitók” című iskolai szemléletformáló programunkon!

 

 

A főváros legnépesebb, XI. kerületének önkormányzata az elmúlt időszakban számos intézkedést tett a hátrányos helyzetben lévő emberek esélyegyenlőségéért.

 

“Újbuda Önkormányzata felelős társadalmi szereplőként felvállalja, hogy segíti a hátrányos helyzetben lévő embereket. Ösztönző és koordináló szerepével erősíti a helyi közösségeket, együttműködik a civil-, és a vállalati szférával. Esélyegyenlőségi programjának keretében évek óta aktívan támogatja a fogyatékos emberek társadalmi befogadását, különös tekintettel az önálló életvitelük elősegítésére.

Örömmel tölt el, hogy immáron 7. éve rendezvényünkön a kisiskolás gyermekek megismerhetik a fogyatékos embereket, a nehézségeiket, megtanulhatják, miképpen tudnak segíteni nekik. Remélem, ez a pár óra együttlét is segít abban, hogy a jövőben tovább csökkenjenek az ép és fogyatékkal élő gyermekek, emberek közti határok és még inkább megtanuljunk szeretetben, kölcsönös tiszteletben és elfogadásban

együtt élni, így is erősítve ezt az összetartó közösséget.” ~ Dr. Hoffmann Tamás, Újbuda polgármestere

Ennek szellemében örömmel osztjuk meg a 2017-es “Világnyitók” elnevezésű iskolai szemléletformáló programunkról készült filmeket! A szervezők ezúton is köszönet mondanak minden résztvevőnek és támogatónak!

 

További képekért és videókért kérjük keresse fel a Világnyitók Facebook oldalát!

  

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu