Újabb sikeres együttműködés: látássérült gyógymasszőr segíti a szépkorúakat

Az Esélyek utcája rendezvényén találkozott a Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesületének elnöke, Fodor Ágnes az Újbudai Idősek Háza vezetőjével, Cseriné Demény Annamáriával, ahol a kölcsönös szimpátiát, újabb személyes találkozó, majd megállapodás követte.

 

A megállapodás az Esélyek utcáján zajló kapcsolatteremtés és közös gondolkodás kiváló példája, melynek eredményeképpen 2017. február 16-tól a XI. kerületi Újbudai Idősek Házában a VGYKE lehetőséget kapott masszázs tevékenység folytatására.

 

"Elindult az Esélyek utcája rendezvény kapcsán az első együttműködésünk az Újbudai Idősek Házában. Frissítő és gyógymasszázs szolgáltatást nyújtunk az otthon lakóinak igény szerint
egyenlőre csütörtökön. Nagy szeretettel fogadtak bennünket, az együttműködést hosszútávú gyümölcsöző kapcsolatnak látjuk!" - adta hírül nekünk Fodor Ágnes.

 

A személyes  találkozón Fodor Ágnes bemutatta a VGYKE évek óta jól működő gyógymasszázs szolgáltatását, amely pozitív fogadtatásra lelt és a vezetők a megbeszélés végén együttműködést kötöttek.

Az otthonban lakókat, hozzátartozóikat, illetve az ott dolgozókat heti egyszeri alkalommal, csütörtökön 10-17 óráig masszírozza Hajdú Katalin, aki gyengénlátó szakképzett gyógymasszőr. Az Idősek Házában közel 80 szépkorú ember él, akik a piaci ár alatt juthatnak hozzá szolgáltatáshoz.

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu