Pro Voluntarius Díjat kapott az Otthon Segítünk Alapítvány

Az Esélyek utcájának egyik legrégebbi lakója, az Otthon Segítünk Alapítvány 2018. január 23-án Pro Voluntarius Díjat kapott az Emberi Erőforrások Minisztériumától.

 

 

A Pro Voluntarius-díjat az önkéntesség, a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok esélyteremtése és a gyermekvédelem területén kiemelkedő munkát végző embereknek adták át.

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára a Pro Voluntarius, az Esélyteremtésért és a Szent Kristóf-díjak átadásán arról beszélt, „hogy azok az életképes közösségek, ahol az emberek figyelme túlterjed saját magukon és a szűk környezetükön, másokra is képesek figyelni, felelősséget éreznek másokért, többletenergiát és időt áldoznak mások segítésére.”

 

Az Esélyek utcájának egyik legelkötelezettebb lakója, az Otthon Segítünk Alapítvány, kiváló példája ennek a szemléletnek. A díjazottak között volt továbbá a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Drogterápiás Otthona, az Összefogás a Sérült Gyermekekért Közhasznú Egyesület, valamint Tóth István György, a Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. vezérigazgatója.

 

Gratulálunk!

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu