Őszi önkéntesnap az Újbudai Idősek Házának kertjében

Ásás, gazolás, gereblyézés, lombgyűjtés, sövény alakítás. A GEFCO Magyarország Kft. munkatársai fakultatív program keretében segítették az intézmény kertjének őszi munkálatait.

 

"Itt van az ősz, itt van újra...", s levelüket sűrűn hullajtják már a bokrok és a fák, épp ezért elkélt hát a segítség az Újbudai Idősek Háza táján. Az Esélyek utcája programnak köszönhetően hamar meg is érkezett. 2016. október 15-én a GEFCO Kft. munkatársai önkéntes munkavégzésre érkeztek az Újbudai Idősek Házába.
 

A GEFCO Magyarország Kft. több, mint 65 éves tapasztalatának, és globális hálózatának köszönhetően Európa 10 legnagyobb logisztikai vállalata között szerepel.

"A GEFCO csoport kiemelt értékei közé tartozik a Társadalmi Felelősségvállalás (Angolul CSR: Corporate Social Responsibility). Ez azt jelenti számunkra, hogy felelős magatartást tanúsítunk a mikro- és makro környezetünk felé.
Az előző években vidéki óvodát és bölcsödét látogattunk meg, ahol kertet rendeztünk, és telepítettük a cégünk által ajándékozott speciális igényű gyerek által is használható hintát, mászókát." - mondta Püspök Orsolya, a GEFCO Magyarország Kft. HR vezetője.

"Az Esélyek utcája nevű programot egy kollégánk ajánlotta figyelmünkbe tavaly, amikor a Társadalmi Felelősségvállalással kapcsolatban terveztük a 2016. évi programokat. Így idén, amikor aktuálissá vált a téma megkerestem Baráth Andreát a kerületi önkormányzatnál. Ő segített nekünk megtalálni azt a kerületi intézményt, ahol szükség van a segítségre, melyet csapatunk összefogásával és fizikai erejével tudunk nyújtani.

Ezt a programot nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk, mert a korábbi években nekünk is nehézséget okozott megtalálni és felvenni a kapcsolatot a rászoruló intézményekkel." - tette hozzá Orsolya.

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu