Csapatépítő vacsorával támogatták a segítőket az újbudai Trófeában

A százhalombattai Sérültekért Alapítvány csapata fogyaszthatta el azt az ajándék vacsorát, melyet a Trófea Grill étterem Újbuda a partnerkereső programjában felajánlott.

 

Az Esélyek utcája küldetése annak elősegítése, hogy a támogatni szándékozó vállalati és civil szféra szereplőinek a honlapra feltöltött bemutatkozókkal és partnerkereső programokkal kapcsolódási lehetőséget biztosítson az együttműködésre.

 

Az Esélyek utcája egyik legelső "lakójaként" a Trófea Grill étterem Újbuda elköteleződve a társadalmi felelősségvállalás mellett, honlapunk partnerkereső programok menüpontja alatt egy 8 fős vacsorameghívást ajánlott fel:

"Éttermünk rendelkezik szeparáltabb helyekkel, ahol egy vacsora eltöltése mellett akár egy tervet, egy programot vagy egy bármilyen kitűzött célt meg lehet vitatni. Így tehát segíteni szeretnénk olyan civil szervezetnek vagy társaságnak, akiknek egy eltöltött vacsorával hozzájárulhatunk a csapatszellem fejlesztéséhez vagy akár a további fejlődéshez."
 
A programra több civil szervezet is jelentkezett egyidejűleg, így az étterem vezetősége úgy találta igazságosnak, ha a nyertes csapatról sorsolással döntenek. Az est folyamán a vendégek az újbudai Trófea svédasztaláról több mint 100 féle étel közül.korlátlanul válogathattak, örömüket welcome drinkkel és meglepetés tortával koronázták meg. 
A szerencse a fiatal, fogyatékkal élő felnőtteket 25 éve segítő, százhalombattai Sérültekért Alapítvány munkatársainak kedvezett, akik a jóhangulatú, csapatépítő vacsoraestet nemcsak fényképekkel, hanem egy élménybeszámóló hálalevéllel is megköszönték.

 

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu