ÉpKézLáb Közhasznú Alapítvány bemutatkozója

Hazánkban kevés olyan szervezet működik, ahol minden szakterület képviselteti magát és a módszerek nemcsak megférnek egymás mellett, hanem egymást kiegészítve segítik a gyermek beilleszkedését a mindennapi életbe.

 

 

Az ÉpKézLáb Közhasznú Alapítvány évek óta fogadja a mozgás és halmozott fogyatékossággal élő, vagy mozgásfejlődésükben elmarat, beszéd és nyelvi zavarral küzdő, idegrendszeri éretlen vagy autista gyermekeket a csecsemőkortól egészen az általános iskolás kor végéig. Újításnak számít Magyarországon a korai fejlesztésnek az a módszere, melyet kidolgoztunk több szakterület képviselőjével együtt. 

 

Az alapítvány létrehozásával a legfőbb cél az volt, hogy életre hívjunk egy olyan programot, ahol a szakemberek egy csapatban dolgoznak azért, hogy a megkeresők számára megtaláljuk a legjobb megoldást, módszert a fejlődéshez. A kuratórium tagjai maguk is szakemberek: Bösenbacher Tímea a kuratórium elnöke (konduktor-tanító, Pfaffenrot terapeuta, DSzIT. terapeuta, TSMT szakember); a kuratórium tagjai: Szőke Melinda (autizmus specifikus gyógypedagógus, konduktor), Mohr Marian (konduktor, fejlesztőpedagógus, szakpedagógus, és speciális pedagógia szakos tanár).

 

Az Alapítványról és tevékenységéről bővebb információt találnak a szervezet honlapján: epkezlab.hu

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu