Global Payments Europe

A Global Payments Inc. a világ egyik legnagyobb, nem banki tulajdonú kártya elfogadó szolgáltatója, 50 éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikus kártyatranzakció-feldolgozási szolgáltatások területén.

 

 

A Global Payments Europe Magyarországi Fióktelepe 2014. szeptemberében lépett új szolgáltatóként a magyarországi bankkártya-elfogadó piacra. Átvettük az Erste Bank kártyaelfogadó kereskedői üzletkörének kiszolgálását, és a bank preferált partnerévé váltunk a kártyaelfogadás terén. A vállalat magyarországi központja Budapesten, a 11. kerületben található, emellett országos üzletkötői- és szervizhálózattal rendelkezünk.

 

Folyamatosan beruházunk technológiánk és feldolgozási kapacitásunk fejlesztésébe, és támogatjuk ügyfeleinket a korszerű kártyás fizetési módszerek lehetőségeinek hatékony kiaknázásában, a kisvállalkozásokról egészen a nagy cégekig. Kereskedőink köre évről évre bővül, és mindegyiküknek segítjük megtalálni az utat a fizetési megoldások gyorsan változó világában. A klasszikus POS elfogadás mellett online és mobil kereskedelmet támogató megoldásokat is kínálunk partnereinknek.

 

A Global Payments minden évben világszerte Day of Service napot tart, amikor a kollégák idejükkel, önkéntes munkájukkal szolgálják azt a szűkebb és tágabb környezetet, ahol tevékenykednek.

 

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu