Barba Negra Music Club bemutatkozó

A Barba Negra Music Club, Budapest egyik legnagyobb klubja, ahol rengeteg magyar előadó mellett fellépnek a világ számos országából érkező művészek is.

 

A XI. kerület szívében található szórakozóhely évek óta elhozza a legnagyobb magyar sztárokat, akiket szeretnek a fiatalok, vagy épp a szüleik, így elmondható az is, hogy korosztályokon átívelően szórakoztatjuk a hozzánk ellátogatókat.

 

A társadalmi felelősségvállalás jegyében így gondoljuk:

Már a kezdetektől fontos számunkra, hogy nálunk ugyanolyan jól szórakozzon mindenki, ezért kiemelten odafigyelünk a fogyatékkal élő emberekre és kedvezményeket biztosítunk nekik. Minden évben, december 3-án megnyitjuk kapuinkat, hogy a XI. kerület kisiskolásai megtapasztalhassák a fogyatékkal élő emberek különböző élethelyzeteit, hogy milyen problémákkal találkoznak életük során és ezeket hogyan élik meg. A játékok kipróbálása közben minden résztvevő tanulhat valamit a másiktól és a fogyatékkal élő emberek elmondják, megmutatják, ép társaik hogyan tudják őket helyesen átsegíteni egy-egy akadályon, élethelyzeten.

Miénk a megtiszteltetés, hogy a "Világnyitók" programnak évek óta partnerei lehetünk, és találkozhatunk veletek!

 

Ahol megtalálsz:

music-club.barbanegra.hu

1117 Budapest, Prielle Kornélia u. 4.

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu