Bakosfa Kft. programja

Tollaslabda mint integrációs eszköz


  

A programért felelős személy neve

Bakos Miklós

   

A programért felelős személy telefonszáma

+36 30 949-6441

  

A programért felelős személy email címe

info@bakosfa.hu

  
A programot megvalósító szervezet

Bakosfa Kft.

   

A programot megvalósító szervezet címe

1222 Bp. Borkő utca 12.

  
A programot megvalósító szervezet telefonszáma

+361 481-3000
   
A programot megvalósító szervezet weboldala

www.bakosfa.hu

   

A programot megvalósító szervezet jogi formája

Kft.

   
Melyik szektorhoz tartozik?
üzleti magánszektor

   

A program miről szól?

Demeter Judit tollaslabda Speciális Olimpiabajnoknak lehetőséget biztosítani a tollaslabda népszerűsítésére.

   
A program célja

Demeter Judit társadalmi integrációja a tollaslabda oktatásán keresztül. Lehetőséget biztosítani, hogy a Judit számára az egész világot jelentő tollaslabda játékon keresztül tudjon emberekkel kapcsolatba lépni, kifejezni és fejleszteni önmagát. Megadni a lehetőséget, hogy napjai hasznosan teljenek, fontosnak és értékesnek érezhesse magát, mindezt szerelmén, a tollaslabdán keresztül, melyben kiemelkedő eredményekkel és magabiztossággal rendelkezik.
    

A program részletes leírása

Judit élete a tollaslabda. Ebben talált rá önmagára, ezen keresztül tudja kifejezi magát, számára minden pillanat erről szól. Kiemelkedő tehetség, kiemelkedő eredményekkel, és egyetlen vágya, hogy oktathassa a tollaslabdát, ami érdekében egy játékvezetői szakvizsgát is szerzett. Sokfelé próbálkozott, azonban amikor fény derül, hogy Ő szellemileg eltérő adottságokkal rendelkezik, falakba ütközik. Ezen programon keresztül szeretnénk elősegíteni azt, hogy kapjon lehetőséget kipróbálnia magát az oktatás területén. Bár Judit szellemileg visszamaradott, kommunikációjában képviseli azt a színvonalat mely az oktatáshoz, bemutatóhoz szükséges, elhivatottsága megkérdőjelezhetetlen.
A tollaslabda egy remek sport, mely hobby és egyesületi szinten is űzhető, minimális eszközigénnyel, akár a szabadban is. Nagyszerűen átmozgat minden izmot, biztonságosan űzhető, fejleszti a koordinációt, reflexeket mindezt játékos, könnyed formában. Iskolák számára előnyös lehet lehetőséget biztosítani ilyen oktatásra, a gyerekek jól érzik magukat, szabadidejükben is egyszerűen gyakorolhatnak, élvezhetik a játék örömét.
Judit szívesen tartana oktatásokat, bemutató órákat tornaórák, sportedzések, szakkörök, táborok, vagy bármely más foglalkozások keretében. 
Demeter Judit érdemei, mint az Érd SE sportolója

 Speciális Olimpia Nyári Világjátékok, Los Angeles; 2015

egyéni: arany

vegyes páros: arany

páros: ezüst

Speciális Olimpia Nyári Világjátékok, Athén; 2013

páros: arany érem

vegyes páros: bronz érem

egyéni: 4. helyezett

    

A program jelenlegi állapota, jövőbeli kilátások

A program most kerül indításra.
    

A program célcsoportja(i)

fogyatékos ügy

    

Miben keresi a partnerséget, milyen támogatásra van szüksége?

Iskolákkal, táborokkal, rendezvényekkel, sport és szabadidős tevékenységeket rendező, szervező személyek látókörébe szeretnénk juttatni Juditot, elérve, hogy számára lehetőséget biztosítsanak a tollaslabda bemutatására, oktatására, akár hosszabb távon is.
   

Milyen időintervallumban valósuljon meg a támogatás?

2016. május 27-2017. május 27.
Judit bármikor szívesen nekilátna a tollaslabda népszerűsítésének, a támogatás szólhatna iskolai évre/félévre, nyári szüneti időszakra, tábori időszakra…

   

Hol valósuljon meg a projekt/támogatás?

Elsősorban iskolák, táborok, szakkörök lehetnének a megfelelőek.
   

Mi lesz a program várható eredménye és miként lesz kommunikálva?

A sikeres program eredményeként Judit napjait emberek között tölthetné, képviselve és népszerűsítve azt, ami számára a legfontosabb. Fontosnak és értékesnek érezhetné magát, társadalmi integrációja megvalósulna.
   
Miként kívánja fenntartani a program eredményt?

Amennyiben a program sikeres, úgy év közben folyamatos elfoglaltságot jelenthetne ez Judit számára. A program sikerét látva felkéréseket kaphatna, akár saját csoportja, csapata is lehetne a jövőben, vagy saját szervezésű táborai. Mindez tartós eredményt biztosítana.

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu