Magyar Termékalap bemutatkozó

A Magyar Termékalap olyan hazai termékeket gyártó cégek alakulóban levő csoportja, akik saját termékeik közvetlen felajánlásával járulnak hozzá a Magyarországon és az országhatáron túli, magyarlakta területeken élő rászoruló családok megsegítéséhez.

 

Mindezt megbízható és bevált elosztási rendszerek (szeretetszolgálatok) közreműködésével valósítják meg. A felajánlást tevő cégek termékeiket önköltségi áron más adományozók számára is felajánlhatják, ily módon egyben lehetőséget teremtve arra is, hogy a pénzben adományozók is magyar termékeket juttathassanak el a rászorulókhoz. Ezek a pénzbeli adományok a Magyar Termékalap koordinációjával közvetlenül a gyártókhoz érkeznek meg, akik a Magyar Termékalap közreműködésével a felajánlásnak megfelelő önköltségi értékű árut juttatnak el a rászorultakat ellátó szolgálatok közvetítésével a támogatni szándékozott családokhoz.

 

A Magyar Termékalap résztvevői csoportjának tagjai külön szándéknyilatkozatban vállalják, hogy a megadott határidőig az általuk vállalt önköltségi áron bocsátják a beérkezett hozzájárulásnak megfelelő értékű magyar terméket a segítő szolgálatok rendelkezésére.

 

Az ESRA (European Social Responsibility Association) rendezvényeket és hálózatépítő vásárokat szervez, ahol lehetőség adódik az NGO-k számára, hogy bemutassák tevékenységüket és projektjeiket a céges szponzoroknak.

 

Helfy Mihály

magyartermekalap.hu

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu