Bakosfa Kft. bemutatkozó

„Kollégáimmal napról-napra azon fáradozunk, hogy asztalos üzemünkben és barkács boltjainkban

a folyamatos megújulás mellett olyan termékeket gyártsunk vagy ajánljunk, amik a jó minőséget

képviselik, és megrendelőink elképzelései szerint készülnek. Tesszük ezt azért, hogy lakása a barátságos berendezéseknek köszönhetően bensőséges otthonná váljon, ahová mindig szívesen tér haza.” ~ Bakos Miklós

 

Bakos Miklós vagyok, a Bakosfa Kft. alapítója és ügyvezetője. A faipari egyéni cégemet 1986-ban, 28 évesen két év szürkegazdaság után, mindössze egy szatyor kéziszerszámnyi törzstőkével indítottam el. A kisebb javítási megbízások után komolyabb feladatok vállalását az egy évvel később versenytárgyaláson elnyert 54m2-es asztalosműhelyem tette lehetővé. Gépparkja és területe hamarosan 240 m2-esre bővült szorgalmamnak köszönhetően.

 

 

Az alapanyagok folyamatos biztosítását szolgálta a körtéri barkácsbolt megnyitása 1990-ben. A piacgazdaság kiteljesedésekor az üstökösszerűen feltűnő és elbukó vállalkozások időszakában mi a kiegyensúlyozott fejlődés stratégiáját követtük. A bővülő vállalkozásomhoz családtagjaim is csatlakoztak.

 

Marketing nélkül, jószerivel szájhagyomány útján terjedő jó hírünk eredményeként az üzleti forgalmam gyorsan növekedett és ez tette szükségessé az önálló faáru és zárszaküzlet kialakítását 1993-ban, majd 1995-ben különálló lapszabászatot a Körtéren, 1997-ben pedig egy speciális biztonságtechnikai üzlet megnyitását a Ferenc körúton. 2001-ben Budafokon megvásárolt gyárterületünk tette lehetővé az euro komfortos munkavégzést a cégközpont kialakításával. A beruházás megvalósítása egy fontos állomása annak az útnak, melyet munkatársaimmal elkezdtünk és szándékaim szerint eredményesen járul hozzá a további célok eléréséhez, hiszen létrejött az a biztos háttér, ahonnan tovább építkezhetünk.

 

Biztonságtechnikai érdeklődésünknek köszönhetően szereztük meg két külföldi zárcsalád kizárólagos forgalmazási jogát Magyarországon. 1998-ban az izraeli YARDENI zárcsalád, majd 2000-től az amerikai MASTER LOCK lakatcsaládnak vagyunk kizárólagos forgalmazói. 2006-tól a Mul-T-Lock izraeli zárcsaládnak lettünk kiemelt centerei. Célunk a külföldi cégekkel kötött megállapodás segítségével a magyar zárpiacon különleges minőségű termékek forgalmazása, illetve zárlati rendszerek, megoldások alkalmazása.

 

2009-ben az építőipart különösen sújtó válság ellensúlyozása érdekében összefogásra hívtam a barkács üzleteket az Ezermester barkács hálózat megalapításával. Célunk, hogy a kisvállalkozásként működő barkács üzletek ne tűnjenek el teljesen a hazai piacról, a multinacionális cégek mellett legyen hazai alternatívája is a vásárlóknak.

 

Üzletpolitikánk

Célunk, hogy minél több ember számára otthonosabbá, szebbé tegyük a hétköznapokat.

 

Üzletpolitikám három pillére

  • a kiegyensúlyozott üzleti stratégia,
  • hosszú távú partnerkapcsolat vevőimmel és
  • korrekt együttműködés és lojalitás szállítóimmal.

 

Barkácsboltjainkban a betérő vásárló igényeit megismerve igyekszünk több választási lehetőséget is fölajánlani. Nem célunk egyszer „megvágni” a vevőt, törekszünk arra, hogy eladás előtt föltárjuk a vásárlási szándék okát, ami által a legmegfelelőbb megoldást tudjuk kínálni, így remélve, hogy az egyszeri vásárlóból visszatérő, majd törzsvásárló lesz. Alkalmazottaink folyamatos szakmai továbbképzésekben részesülnek, melynek köszönhetően áruismeretük, fogyasztói tájékoztatásuk imponáló.

 

Jól tudjuk, hogy a multi cégek tőkeerősségével, nagyságával nem versenyezhetünk, így igyekszünk ott jobbnak lenni, ahol számunkra kedvez a verseny, ezek pedig: a szakmai hozzáértés, a rugalmas és személyes kiszolgálás, valamint a törzsvásárlók vásárlási szokásainak megismerése.

 

5 fontos érv, hogy cégünk miért jó választás

  1. Vásárlóbarát szolgáltatások
  2. Széles termékválaszték
  3. Szakmai múltunk már 26 éves
    Rendelkezünk asztalos üzemmel, szakképzett asztalosokkal, biztonságtechnikai szakemberekkel, ismerjük a legújabb termékeket, megoldásokat, így szakértelmünk teljes körű!
  4. Rugalmas hozzáállás
    Speciális igényeivel is bátran fordulhat hozzánk! Egyedi darabokat is beszerzünk/legyártunk!
    Mégsem azt választotta, amire szüksége van? Semmi gond! Hozza vissza, amennyiben nem sérült/bontott az áru, kicseréljük!
  5. 100%-ban magyar tulajdonú cég
    Bevételünket visszajuttatjuk saját gazdaságunkba. Lehet, hogy pont Önt, vagy hozzátartozóját hozzuk helyzetbe ezzel!

 

Kiemelten fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, ezzel kapcsolatos tevékenységeinkről bővebben ITT olvashat!

 

A Bakosfa Kft. Csapata

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu