VILÁGNYITÓK - ÖNKÉNTESEK: jobb velünk a világ!

Világnyitók szemléletformáló napunkat nyolcadik éve a Fogyatékkal élő emberek világnapja (dec. 3.) alkalmából rendezzük meg. Az önkormányzat, a résztvevő civilszervezetek és a támogató vállalkozások mellett az esemény negyedik, kiemelten fontos alappilére a gyermeket segítő önkéntesek tábora. Az Önkéntesek viiágnapja (dec.5.) alkalmából őket köszöntjük, ezért szeretnénk megosztani a Világnyitókról írt visszajelzéseiket. Közös jelmondatunk erősödik: JOBB VELÜNK A VILÁG!

 

„Szeretném megköszönni a magam és az osztályom nevében is a csütörtöki programokat, ajándékokat. A gyerekeim- attól, hogy ők is sérültek- nagyon sok élménnyel gazdagodtak és még számukra is tanulságos volt, más embertársuk sérülése, de mégis boldog élete.”

Mogyoróssy Angéla gyógypedagógus Kozmutza Flóra EGYMI

 

:) :) :)

 

„Kedves Andrea, köszönöm szépen hogy ott lehettem veletek. Sokat tanultam és számomra felejthetetlen nap volt.”

 

 :) :) :)

 

„Nagyon örültem, hogy 2 x is részt vehettem a rendezvényen, és ha van rá mód máskor is szívesen jövök önkéntesnek bármilyen hasonló rendezvényre, és jövőre újra a Világnyítókra. Nagyon köszönök én is nektek mindent!”

Antalné Erdődi Ildikó – Humán Szolgáltató

 

 :) :) :)

 

„Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a rendezvényen, mint önkéntes. Nagyon jól éreztem magam és én is sokat tanultam. Nagyon szeretnék a következő években is önkénteskedni ezen a napon. Számomra ez azért is fontos, mert mint kerületi lakos és édesanya, a gyermekeim is pár éven belül eljutnak erre a rendezvényre.
(Nagyon remélem, hogy működni fog még!)

Ily módon hozzájárulhatok, hogy számukra és a kortársaik számára, tényleg jobb legyen a világ! Én is cseréltem telefonszámokat, találkoztam inspiráló személyiségekkel. Beszélgettem más önkéntesekkel és tanárokkal is, ezt is nagyon élveztem, hogy mennyire lelkesek. A negyedikes gyerekek nyitottsága, őszinte kérdései és egy-egy rácsodálkozós pillanat pedig biztosan örök emlék marad… és mellesleg, ha minden igaz és jól megy, akkor megtaláltam a kislányom jövő évi elsős tanító nénijét.”

Széchenyi Zsuzsanna – Tata Consultancy Services

 

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu