Piacok Napja és adománygyűjtés

A Nem Adom Fel Alapítvány társszervezésében megvalósuló Piacok Napja fő célja, a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése.

 
A rendezvény szervezői szeretnék beintegrálni a fogyatékossággal élő emberek kínálatát a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének. A Piacok Napján ők is ott lesznek, így az érdeklődők megismerhetik kézműves termékeiket és találkozhatnak velük személyesen is.

ADOMÁNYGYŰJTÉS: a kialakult helyzetben az elmúlt hónapokban a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel Házak (Szendrőlád, Pánd) bezártak, és az oda járó, a járvány miatt nehéz helyzetbe kerülő gyermekek családjai munka nélkül maradtak, sok esetben meleg étel sem került minden nap az asztalra. A helyzetük még most is aggasztó, így ezzel a gyűjtéssel nekik szeretnének segíteni. Szívesen fogaduak tartós élelmiszereket, és tisztálkodó, higiéniai termékeket, amit a piacon a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lehet leadni.

Az esemény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! A belépés INGYENES!

FONTOS! az ajánlott védekezést – amíg másképp nem rendelkeznek – igyekeznek betartani. Az árusoknak, vásárlóknak is kötelező a távolság betartása és a maszk viselése, egyes esetekben gumikesztyű használata.

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu