Önkéntesek őszinte vallomásai a kilencedik Világnyitók rendezvényről

Idén is rengeteget köszönhetünk a Világnyitók megvalósításában segédkező önkénteseknek! Az esemény után a TATA Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepének munkatársai közt párbeszéd indult, melyben a résztvevők megosztották élményeiket az egyedülálló integrációs játéknap kapcsán.

  

  

Második éve vagyok részese ennek a projektnek. Kicsit elfáradva mentem ez előző napi értekezletre, de már ott éreztem, hogy fantasztikus napnak nézek elébe. Annak ellenére, hogy másnap 4:45 kor keltem, hét előtt 10 perccel már a helyszínre értem, és az egész napos rohangálás, szervezés, ellenére a nap végére sem voltam fáradt. A telefonom szerint több mint 5 kilométert gyalogoltam csak a Barba Negrán belül. Feltöltődtem. Az összefogás a cél érdekben, a gyerekek csillogó arca akkumlátorként töltött minket. Egyszerűen hihetetlen, mennyi szeretet áradt az emberekből. Jövőre is jönni szeretnék!
Üveges Katalin

 

 

Megható volt látni, hogy milyen boldogok voltak a fogyatékkal élő társaink, jól érezték magukat ezen a kis "bulin", annak ellenére, hogy nekik sokszor olyan mindennapi teendők is kihívást jelentenek, amiket mi természetesnek veszünk. Meglepően közvetlenek es szókimondóak voltak a negyedikes kis lurkók, ha kérdésük volt, bátran feltették és nem érezték magukat feszélyezve fogyatékkal élők társaságában, ami szerintem részben a célja is volt a rendezvénynek. Mindenkinek ajánlom, hogy a jövőben vegyen reszt a Világnyitók rendezvényén, más megvilágításban latja utána az ember a saját problémait, rájöhetünk, hogy vannak olyanok, akiknek sokkal többet kell küzdeniük, mégis mosollyal az arcukon teszik ezt minden nap.
Futó Dani

 

 

Már másodszor vettem részt önkéntesként a rendezvényen. Mint kerületi lakos, anyuka és a kerületben dolgozó, ezt a lehetőséget vártam egész évben és nagyon is megérte! Számomra ez egy olyan esemény, ahol segíthetek egy kicsit jobb hellyé tenni a világot. Hatalmas energiákat mozgat meg, önkéntesként is napokig a rendezvény hatása alatt van az ember.
Szeretnék jövőre is ott lenni, remélem, tizedszerre is megrendezésre kerül!
Széchényi Zsuzsi

 

 

I'm a Social Educator, before I've joined TCS I used to work in and Ambulance Station and people with autism. Since I'm a TCSer I'm always happy to participate in our CSR events, such as cloth donation, Christmas present's collection, volunteering days, ecc.I believe this event was a great opportunity to raise the awareness and highlight the importance of integration, collaboration and responsibility of all the members of our society. Thanks for coordinating it, I was happy o be part of it.
Thanks & Regards,
Eszter Varga

 

 

My experience at Világnyitók was nothing short of amazing! Seeing different people from different background and different languages come together to celebrate and spend a day with people with 'special-abilities' was so inspiring and laughter and joy on the kids faces can not be forgotten in a hurry. It also got to bond with colleagues that I had not met until then and the love shown by the organisers was just over whelming. I would definitely do this again if given the opportunity. :)

Taiwo Oyegun

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu