MEGHÍVÓ: Gyümölcsöző vállalati és önkormányzati együttműködések - workshop civil szervezeteknek

Hogyan látják a vállalatok a civil szervezeti együttműködéseket?

Workshop civil szervezetek számára

 

 

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségre és a társadalmi felelősségvállalásra, ezért két évvel ezelőtt életre hívta az Esélyek utcája elnevezésű programot. A szakmai események célja, hogy segítse a kapcsolatteremtést a civil-, vállalati-, önkormányzati és állami szektorok között. A korábbi rendezvényeknek és az egyedülálló weboldalnak (http://eselyekutcaja.ujbuda.hu/) köszönhetően a program kiemelkedő eredményeket ért el a különböző szektorok együttműködésének kialakításában.

 

Az Esélyek utcája program következő rendezvénye az újbudai civil szervezetekhez szól, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk.

 

Időpontja: 2018. május 30., szerda, 9.00-14.30 (regisztráció 8.30-tól)

Helyszín: B32 Galéria, 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.

 

Program:

Az interaktív workshop során különböző területekről érkező vállalati szakértők mutatják be, hogy milyen együttműködéseket alakítottak már ki civil szervezetekkel, és adnak tanácsot arra vonatkozóan, hogy milyen módjai, irányai lehetnek ezeknek a partnerségeknek. Megtudhatjuk azt is, hogy mi lehet a titka egy-egy sikeres együttműködésnek, és hogyan lehet valós, közös célokat megtalálni és elérni az együttműködésben.

 

A felkérést már elvállalták:

  • Czibere Zsolt, CSR és esélyegynelőségi vezető, BP Budapest Business Service Centre
  • Diriczi-Herczeg Lilla, vállalati kommunikációs vezető, Tízpróba Magyarország Kft. (Decathlon)

 

Jelentkezés:

A csatolt jelentkezési lap visszaküldésével az info@civilimpact.hu e-mail címre 2018. május 25-éig. (A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudunk fogadni, a regisztráció véglegesítésében a regisztráció sorrendjét vesszük figyelembe.)

 

Amennyiben további információra van szüksége, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken: Kiss Gyöngyvér, +3620 395 4277, info@civilimpact.hu, vagy Baráth Andrea, +36 30 817 2301, barath.andrea@ujbuda.hu

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu