MEGHÍVÓ: A TRENDI CSR, AVAGY MITŐL LESZ „FELELŐS” EGY VÁLLALAT?

CSR és networking esemény

Mi motiválja a vállalkozásokat arra, hogy lépéseket tegyenek a társadalmi-környezeti felelősségvállalás területén? Csak „trendivé” akarnak válni, vagy belső késztetésük van a változtatásra? Milyen szerepet játszanak a civil szervezeti kapcsolatok a folyamatban? Mitől lesz társadalmi-környezeti értelemben tevőlegesen felelős egy vállalat?

  

Ezeket a kérdéseket szeretnénk megtárgyalni az Esélyek utcája következő interaktív rendezvényén, amelyre tisztelettel meghívjuk.

 

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít az esélyegyenlőségre és a társadalmi felelősségvállalásra, ezért két évvel ezelőtt életre hívta az Esélyek utcája elnevezésű programot. A korábbi rendezvényeknek és az egyedülálló weboldalnak (http://eselyekutcaja.ujbuda.hu/) köszönhetően kiemelkedő eredményeket értünk el a különböző szektorok együttműködésének kialakításában.

 

Időpont: 2017. október 25., 9.00-13.00 (regisztráció 08.30-tól)

Helyszín: Újbuda Önkormányzata, Díszterem, 1113 Budapest, Zsombolyai út 5.

 

Program:

Köszöntőt mond: Dr. Molnár László, alpolgármester, Újbuda Önkormányzata

A rendezvényen előadás tart:

  • Bencsik Edit, Tata Consultancy Services, Head of Government Relations
  • Gáborné Haáz Andrea, Új Európa Alapítvány, ügyvezető
  • Czafrangó János, Erste Bank, good.bee program menedzser
  • Somogyi Balázs, Lexmark EMEA, Supply Chain Excellence and QEHS manager
  • Csernus László, Újbuda Önkormányzata, CSR-tanácsnok

 

Szakmai napunk egy részét „world café” technikával kívánjuk lebonyolítani, ahol minden szektor és szervezet szereplőjének lehetősége lesz megosztani álláspontját.

 

Jelentkezés:

A következő jelentkezési lap kitöltésével október 16-áig: https://goo.gl/forms/jvRGdF6lWxDM0amQ2

A rendezvény ingyenes, azonban csak limitált számú jelentkezést tudunk fogadni, a regisztráció véglegesítésében a regisztráció sorrendjét vesszük figyelembe.

 

Amennyiben további információra van szüksége, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken: Kocsmár Tünde, +20 258 5547, info@civilimpact.hu, vagy Baráth Andrea, +30 817 2301, barath.andrea@ujbuda.hu

 

Megtisztelő megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu