Köszöntjük a Kedves Látogatót!

Újbuda Önkormányzata évek óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján a hátrányban élő, nehézséggel küzdő lakosai életminőségét intézkedéseivel a civil és a vállalati partnereivel közösen javítani tudja. Minden évben hajt bennünket a lendület, hogy újabb és újabb programokkal tudjuk segíteni közösségünket, és hívjuk fel mindenki figyelmét az esélyegyenlőség, a családbarát szemlélet kialakításának fontosságára.

 

Ez a tenni akarás hívta életre az Esélyek utcája elnevezésű programunkat, amelynek legfontosabb célja, hogy segítse a kapcsolatteremtést a civil-, a vállalati-, az önkormányzati és állami szektor között. Szeretnénk elérni, hogy közös rendezvényeink, programjaink valamint az erre a célra létrehozott weboldal lehetőséget adjon arra, hogy megismerjük egymás esélyegyenlőségi törekvéseit, családbarát működésének kialakítását célzó intézkedéseit, ezeket összehangoljuk, valamint közösen gondolkodjunk és tegyünk lépéseket ennek szélesítése, erősítése érdekében.

 

A program egyedülálló weboldalán a civil szervezetek, a vállalatok és az önkormányzat találhatnak egymásra, tölthetik fel esélyegyenlőségi, családbarát, fenntarthatósági vagy önkéntes programjaikat, kereshetnek partnereket, szolgáltatókat, támogatókat.

Részletesebb információkért kattintson IDE!

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu