FELHÍVÁS

Újbuda Önkormányzata tisztelettel kéri az "Esélyek utcája" programban részt vevő vállalati partnereit, hogy amennyiben tudomást szereznek olyan civil szervezetről, nonprofit gazdasági társaságról, akinek a fennmaradását, működését veszélyezteti a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, pénzügyi lehetőségeiknek megfelelően támogassák azokat.

 

Külön szeretnénk felhívni szíves figyelmüket a Bliss Alapítványra, aki 1987 óta súlyosan- halmozottan fogyatékos, agyi sérülés következtében mozgás- és beszédképtelenné vált gyermekek és felnőttek komplex rehabilitációjával foglalkozik. Az Alapítvány által fenntartott Bóné András Kommunikációs és Fejlesztő Iskolában jelenleg 18 fő súlyosan-halmozottan fogyatékos, tankötelezett tanuló oktatását látják el. Működésük veszélybe került, mivel valamennyi bevételt nyújtó tevékenységüket kénytelenek voltak felfüggeszteni, azonban fenntartási költségeiket továbbra is finanszírozniuk kell.

Működésképtelenné válásuk esetén nem csak a 18 tanköteles tanuló szorul ki az oktatásból (nincs olyan pedagógiai intézmény, amely befogadja Őket), de az alapítványnál lévő országosan egyedülálló vizsgálati és fejlesztési lehetőségétől is elesnének a sérült gyerekek, felnőttek.

 

Kérjük azokat a Partnereinket, akik a jelenlegi nehéz időszakban pénzügyi segítséget tudnak ajánlani akár a Bliss Alapítvány részére, akár más fennmaradásért küzdő civil szervezetnek, nonprofit gazdasági társaságnak, közvetlenül vegyék fel a kapcsolatot a támogatandó szervezettel. Kérjük továbbá, hogy támogatási szándékukról rövid tájékoztatót szíveskedjenek küldeni az eselyekutcaja@ujbuda.hu e-mail címre.

Minden kis felajánlás számít!

 

Köszönettel

Bakai-Nagy Zita

Alpolgármester

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu