Ez történt 2017-ben az Esélyek utcáján...

2016-ban nyitottuk meg az Esélyek utcáját, s elbúcsúzva a 2017-es esztendőtől is, nézzük hát meg a legfontosabb számokat a program kapcsán.

Az Esélyek utcája program, valamint az azonos nevű web- és facebook oldala 2016.május 27-én indult útjára, most újabb sikeres évet zárt.

 

 

 

2017-ben 4 nagy Esélyek utcája rendezvényt tartottunk: elsőként májusban az „Önkéntes tér” elnevezésű programon világítottuk meg az Önkormányzat és intézményei, valamint a civil szervezetek vállalati önkéntességben betöltött szerepét, majd ősszel személyre szóló workshopokat rendeztünk a civil és a vállalati szektorok szereplőinek, akiket végül egy nagy, közös szakmai world cafén láttunk vendégül.

 

Jelenleg:

 

12 vállalkozás és

 

23 civil szervezet tagja a társadalmi felelősségvállalást és kapcsolatteremtést elősegítő programunknak, valamint

 

15 parterkereső program lelhet támogatásra Esélyek utcája webldalunkon keresztül, mindemellett büszkék vagyunk arra, hogy 2017-ben újjabb

 

8 program már sikerrel zárult a projektnek köszöhetően.

 

Hírlevél és facebook feliratkozóink száma is napról napra emelkedik, mindig nagy örömmel és friss információkkal várjuk az új tagokat!

 

Szívből reméljük, hogy 2018 is a gyarapodás, a társadalmi felelősségvállalás és a segítségnyújtás éve lesz, így az Esélyek utcája idővel iránymutató sugárútként segíthet majd a közösségnek.

 

Boldog Új Évet Kíván:

az Esélyek utcája, ahol a lehetőség esélyt teremt.

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu