Esélyek utcája a Szegletben

Október 28-án, a Szeglet Közösségi- és Élménytérben rendezett találkozón Bakai-Nagy Zita alpolgármester köszöntötte a szakembereket, civil szervezetek és együttműködő cégek képviselőit.

 

 

Dr. Lehoczky Péter Gábor a Szent Kristóf Szakrendelő Főigazgatója a Covid19 kapcsán a munkaegészségügy és mentális egészség témájában tartott előadást. A DOWN Alapítvány képviselője, Magyari Tímea az inkluzív szolgáltatástervezés témában adott elő. Ismertetőjében többek között szó volt arról, hogy a fogyatékkal élők milyen kihívásokkal nézhetnek szembe például hivatalos ügyintézések kapcsán és hogyan lehet őket támogatni egy-egy hasonló szituációban.
A rendezvénynek idén a Szeglet Közösségi- és Élménytér adott otthont, amely nem csupán egy rendezvényhelyszín, hanem olyan társadalmi vállalkozás, amely számos érzékenyítő előadásnak és csoportfoglalkozásnak ad otthont.
Az Esélyek utcája kerekasztalbeszélgetéssel zárult, ahol a jelenlévő szervezetek, cégek képviselői a közös munka, az együttműködés lehetőségeit beszélték át.
 
Forrás: ujbuda.hu
© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu