Együttműködés született a Savoya parki Auchan áruházzal

Újbuda Önkormányzata kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az esélyegyenlőség elve alapján javítsa a hátrányos helyzetű, nehézségekkel küzdő lakosok életminőségét. Ennek jegyében kötött egyezséget az Auchan Magyarországgal, a megállapodást László Imre polgármester és Balázs Ildikó, az üzletlánc Savoya parki áruházának igazgatója írta alá.

 

– Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos az együttműködés a helyi vállalkozásokkal, hiszen a közösségépítésben nekik is kiemelt szerepük van. Az Auchan társadalmi szerepvállalása üzletpolitikája része, miközben a fogyatékkal élők és a nehéz sorsú emberek mindennapjaira is odafigyel – mondta László Imre polgármester, aki tovább ösztönözné a helyi cégek, vállalkozások közösségi tevékenységét.

 

- A mai naptól stratégiai megállapodás keretében támogathatjuk az újbudaiakat, amit civil szervezetekkel és a helyi vezetőkkel közösen valósítunk meg - mondta Balázs Ildikó, az Auchan Savoya Park igazgatója.

Speciális bevásárlókocsik, mopedek, érzékenyítő tréningek, automata kasszák, online vásárlás csak néhány olyan elem, amellyel az áruház segíteni tudja a megváltozott munkaképességű és hátrányos helyzetű lakosok boldogulását. A cég társadalmi felelősségvállalásának alapelve, hogy működési környezetében, saját munkatársai aktív bevonásával a helyi közösségeket, így kiemelten a fogyatékkal élőket is ne csak anyagi támogatással segítse, hanem a helyi szervezetekkel hosszú távon fenntartható, értékteremtő együttműködéseket alakítson ki. Ezt szolgálja Vállalati Önkéntes Programja is, amelynek keretében minden dolgozó évente egy munkanapjában segíthet egy általa fontosnak tartott társadalmi kezdeményezést.

 

Forrás: https://ujbuda.hu/ujbuda/egyuttmukodes-az-auchan-aruhazzal

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu