Egyre többen vagyunk

Büszkék vagyunk rá, hogy rövid idő alatt számos új partner csatlakozott a társadalmi felelősségvállalást segítő weboldalunkhoz!

 

Nem titkolt célunk a társadalmi felelősségvállalás iránti érdeklődés és aktivitás fenntartása, ennek érdekében szeretnénk, hogy minél több az ügyért tenni akaró vállalat illetve civil szervezet, csatlakozzon hozzánk, hogy az általuk beküldött bemutatkozókat és esetleges partnerkereséseiket a honlapunkra feltöltve, egyre szélesítsük a közösségért tudatosan, szervezetten és hasznosan cselekvők táborát!

 

Kérjük, hogy a "Tetszik" gombra kattintva és az Esélyek utcája facebook oldalt illetve az http://eselyekutcaja.ujbuda.hu/ -t nyilvánosan megosztva fejezzék ki az ügy iránti szimpátiájukat és bátran hívják meg az ismerőseiteket is! 

 

 

Örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen csatlakoztak online közösségünkhöz! Ezt napról napra igyekszünk új és értékes tartalmakkal meghálálni, s hogy ez továbbra is így maradhasson, segítséget szeretnénk kérni abban, hogy az Esélyek utcája program és a weboldalak híre minél többekhez eljuthasson!

 

A nagy sikerű Esélyek utcája minifesztivál óta folyamatosan érkeznek hozzánk a partner megkeresések! A bővülő és rendszeresen aktualizált listát a főoldalon a "Társadalmi szereplők" menüpont alatt, a "Vállalkozások" és a " Civil szervezetek" táblázataiban követhetik nyomon. 
A cégek és a szervezetek rövid ismertetői mellett, bővebb bemutatkozásukat azok nevére, esetleges projektjeiket a "Partnerkereső" menüpontra kattintva ismerhetik meg.

Sikeres együttműködést kívánunk!

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu