Családbarát és Felelős vállalkozásokat díjazott Újbuda Önkormányzata

2020. január 31-én kiosztották a „Családbarát Vállalkozás Újbuda” és a „Felelős Vállalkozás Újbuda” díjakat.

 

Újbuda Önkormányzata 2019-ben is díjazta azokat a helyi vállalkozásokat, akik szem előtt tartják a családbarát szemlélet megvalósulását, beépítve azt vállalati filozófiájukba. A „Családbarát Vállalkozás Újbuda 2019” elismerésre azok a munkáltatók pályázhattak, akik vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik családbarát szervezeti modell kialakításával és megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

 

Az Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében 2019-ben az alábbi szervezetek jogosultak a cím elnyerésétől számított két évig a „Családbarát Vállalkozás Újbuda” cím és logó használatára:

Nagyvállalkozás kategóriában: IBM Hungary ISSC Kft.

Középvállalkozás kategóriában: evopro systems engineering Kft.

Kisvállalkozás kategóriában: Fonó Budai Zeneház Nonprofit Kft.

 

 

Újbuda Önkormányzata továbbá támogatja és segíti azon civil/vállalati együttműködések kialakítását, melyek – hasonlóan az Önkormányzat törekvéseihez – elkötelezettek abban, hogy a különböző hátrányban élő, nehézséggel küzdő lakosait életminőségük javításában segítsék. Ezt a gondolatot követve 2019-ben ismét díjazták, azokat a pályázó helyi vállalkozásokat is, amelyek kiemelkedő lépéseket tesznek a társadalmi és környezeti felelősségvállalás terén.

 

Az Önkormányzat Képviselő-testületének döntése értelmében 2019-ben az alábbi szervezetek jogosultak a cím elnyerésétől számított két évig a „Felelős Vállalkozás Újbuda” cím és logó használatára:

Nagyvállalkozás kategóriában: Auchan Magyarország Kft.

Középvállalkozás kategóriában: nem volt nyertes pályázat

Kisvállalkozás kategóriában: Zászlóshajó Kulturális és Kereskedelmi Kft.

 

Az elismerések hivatalos átadására 2020. január 31-én, az Újévi Lencseparti rendezvényen került sor.

 

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu