Bekerültünk a Spájzba

Értéket teremtünk!

  

"A nagymama a spájzban tárolja a befőtteket." - magyaráznánk egy gyermeknek a kifejezést.
A spájz jelentése éléskamra. Az otthon azon része, ahol olyan dolgokat tartunk, amiket szeretnénk hosszabb távra eltenni, a nehezebb, téli hónapokra megőrizni, mert megnyugtat bennünket a tudat, hogy az a táplálék ott van, számunkra elérhető közelségben.
 
Nagy örömünkre az Esélyek utcája program értékteremtő missziója bekerült az otthonokba, méghozzá a Spájzon keresztül, ha nem is befőttes üvegben, hanem a Karc Fm Spájz műsorába, Back Réka interjú összeállításának köszönhetően.
 

SPÁJZ

A Karc FM délelőtti magazinja.

Nélkülözhetetlen információk, ötletek, megoldások kismamáknak, nagymamáknak, mindazoknak, akik épp a rádiókészülékek előtt tartózkodnak. Fogyasztóvédelem, szolgáltatások, ügyes-bajos kérdések, női sarok és sok kultúra kötetlen, csevegős formában.

 

Az esélyegyenlőség feladataira, fontosságára és a családbarát szemlélet kialakítására kívánta felhívni a figyelmet az Esélyek utcája. Újbuda Önkormányzatának kezdeményezésére megvalósuló program célja kettős: egyfelől, hogy segítse a kapcsolatteremtést és a közös gondolkodást az esélyegyenlőség illetve a családbarát gondolkodás valamennyi, területén a civil, vállalati, önkormányzati és állami szektor között; másfelől, hogy a lakosságot érzékenyítse a különböző hátrányos helyzetben élő csoportok elfogadása iránt és kézzelfoghatóvá tegye az esélyegyenlőség ügyét.

 

Vendégek:
Csernus László - Újbuda CSR tanácsnoka
Oláh-Koppány Andea - akadálymentesítési szaktanácsadó

Dr. Czafrangó János - Erste Bank Hungary

Dénes Ákos - Kockacsoki
Hórvölgyi Noémi - Bliss Alapítvány

A magazin műsor adása ITT HALLGATHATÓ MEG!

© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu