A NŐK NOVEMBERE – online esélyegyenlőségi programsorozat

NOVEMBER A NŐK HÓNAPJA ÚJBUDÁN - Újbuda Önkormányzata novemberben minden szerdán délután 14 órától Facebook Live élő közvetítésen formájában online előadássorozatot rendez nőknek. Négy egymást követő szerda délután, négy különböző témájú, érdekes és hasznos előadással jelentkezünk, melynek középpontjában a női lét kihívásai, harcai állnak.
 
 
Az előadások az alábbiak:
 
November 4. 14-15h: Virtuális karrier-tanácsadás: Hogyan kezdjem el? - Az IBM toborzási szakértője, Basic Alexandra önéletrajzírás és interjú technika témaköröket felölelő tudásmegosztó előadása.
 
November 11. 14-15h: Családon belüli erőszak -
Milyen jelek lehetnek a pofon előtt? Miért és kitől kérjünk segítséget? Nehézségek a bántalmazás kapcsán. - Előadó: Csuka Csilla, az Újbudai Humán Szolgáltató Központ vezetője
 
November 18. 14-15h: Ne légy (hü)Jenő! - Nehézségek, prekoncepciókkal való szembesülés nem válogat. Szívesen várjuk az érdeklődőket egy kötetlen beszélgetésre, hogy egymás történeteiből (roma, szerb és magyar) építkezve merjünk kiállni magunkért! - Előadók: Juhász Éva, Durdica Cvijanovic és Bencsik Edit, a Tata Consultancy Servises munkatársai
 
November 25. 14-15h: A koronvírus és a home office nőkre, családanyákra gyakorolt hatása. - Pszichológus beszél a megnövekedett női szerepekről, túlélési stratégiákról.
 
Ahogy a leírásból is látható, a programsorozat 4 alkalmas. Sajnos a Facebook esemény sajátossága, hogy csak két hetet átívelő eseményt lehet meghirdetni, így a 25-i eseményről külön oldal is készül. Javasoljuk, már most írják be naptárukba a fenti előadások dátumát.
 
A programokon való részvétel ingyenes, nem kötött regisztrációhoz.
Az online előadások Újbuda honlapján (www.ujbuda.hu) és és Újbuda hivatalos Facebook oldalán nyomon követhetők.
 
A Zoom eseményen való aktív részvételhez az alábbi linkre kattintva van mód:
https://us02web.zoom.us/j/9770376556...
Várjuk Önöket, töltsék velünk a novemberi szerda délutánokat!
 
© 2016 - eselyekutcaja.ujbuda.hu